Ha En Lykkelig Og Sunn Hund

Når du har en hund, har du en bestevenn. Millioner av hundeeiere over hele verden vet at dette er sant. Du har imidlertid som oppgave å ta vare på en hund hvis du velger å ta med en inn i hjemmet ditt. Det er derfor du må ha noen tips om hvordan du best kan gjøre dette. Fortsett å lese for noen gode hundetips.

Unngå å insistere på at hunden din sosialiserer pent med alle andre forbipasserende hunder. Eksperter anbefaler at hunden din kan tolerere introduksjoner gjennom snusing og eying med et annet dyr, men sier at å tvinge problemet kan skape problemer. Godta hundens ledelse når du møter og hilser på andre dyr og gir mulighet for naturlig samhandling.

Har du en «rynkete» hund, som en bulldog? I så fall må du være samvittighetsfull om pleieprosessen for å holde kjæledyret rent. Etter at du har børstet, ta en baby tørk og bruk den til å komme inn mellom brettene på kroppen. Sørg for at du får dem helt tørre etter å ha gjort det.

Ta hunden til veterinæren regelmessig. Dette kan virke som en ekstra utgift som du ikke trenger, men når du tar hunden til veterinæren, kan han screene hunden din for sykdommer og sørge for at han er i beste helse. Dette forhindrer selvfølgelig problemer nedover veien.

Oppbevare din hunden med ett rask vekt. Plenty av hunder er overvektige, og akkurat som mennesker, kan dette føre til helseproblemer. Folk har tendens til Attack deres hundene, og mange likeledes mate seg bord levninger. En hund trenger ikke så mange kalorier som folk flest tror; snakke med din vet om hvor mye du bør mate ham hver dag, og hva maten er mest egnet. En veterinær vil gi deg råd basert på hans størrelse, alder og livsstil.

Når skaffer en Le hunden, du nød sette opp en utnevnelse med din innenbys vet med det samme. Hunder fra pounds er utsatt for mer sykdommer enn andre. Det er grunnen dens ‘ betydelig å har en i sin helhet sjekk og en forløpet av vaccinations tidligere du bringe din dukke hjem.

Hvis din hunden er blitt leker ytterside, ta seg tid til inspisere dens ører og hals for flått. Disse parasitter er meget vanlig og kunne lage din hunden syk hvis du ikke ta aksjonen rett fjerne. Ta din hunden å det vet hvis du ikke vite hvor å fjerne det merker du selv.

Hvis du avler hunden din, gjør det ansvarlig. AKC anbefaler alle eiere av rendyrkede hunder å gjøre en innsats for å fremme rasen og kaste bort alle andre motivasjoner, for eksempel penger eller eksperimentering. Vurder konsekvensene av handlingene dine før du lar hunden din parre seg og lage et kull med valper.

Ikke bare har du en venn når du har en hund, du har også et ansvar. Det er viktig at du gjør ditt beste for å sikre at hunden din er godt matet, sunn og glad. Du må sørge for at du bruker tipsene her for å hjelpe deg slik at du og hunden din begge får et godt liv.