Noen Kjæledyrpleietips For Hundeeiere

Dyrehunder

Å håndtere en hund kan være vanskelig å gjøre hvis du ikke er forberedt. Det er ikke et kjæledyr som kommer med instruksjoner, og det kan ikke gis instruksjoner først heller. Du må lære et par ting hvis du vil være i stand til å sørge for at hunden din lever komfortabelt. Ta hensyn til artikkelen nedenfor hvis du har å gjøre med hunder.

Hvis kostnaden for hundens mat av høy kvalitet er en byrde for familien din, kan du slå deg sammen med en annen og kjøpe i bulk. De store dyrebutikkkjedene tilbyr topprangerte navn i kjæledyrmat til en betydelig rabatt når de kjøpes i større mengder. Du kan minimere kostnadene for deg og noen venner samtidig som du gir hundene dine friske og sunne måltider.

Mye som folk i USA, mange hunder er overvektig. Å ha et par ekstra pounds på rammen deres kan føre til en rekke helseproblemer, som kreft eller diabetes. Mange eiere bare Attack deres pets. Snakke med din veterinarian om hvor mange kalori din hunden nødvendig hver dag så du kanne innstille deres meals følgelig.

La aldri hunden din ri i en bil usikret. Å sitte på fanget eller i forsetet er farlig både for ham og din evne til å kjøre. Plasser ham alltid i en dyrebærer i passende størrelse eller invester i et sikkerhetsbelte for kjæledyr som holder ham tettsittende og trygg midt i baksetet.

Det er viktig å pusse hundens tenner, men det er ikke lett. Hvis hunden din motstår, en gang om dagen bare løfte leppene og bruke fingeren til å gni tennene lett. Gjør det raskt først, og begynn deretter å trekke ut tiden du bruker på å utføre denne handlingen. Dette vil hjelpe dem å få bruk til prosessen. Etter det kan du begynne å bruke en faktisk børste og tannkrem.

Vær en god nabo og fraråde hunden din fra å bjeffe, med mindre han varsler deg om fare. De fleste blir vant til lyden av hunden sin, men andre synes det er en konstant irritasjon. Hvis hunden bjeffer ofte, bør du vurdere å snakke med veterinæren din om hva som kan forårsake det og hvordan du kan sette en stopper for det, for alles skyld.

Hvis hunden tilbringer mye tid utendørs, kan han eller hun til slutt komme i kontakt med en skunk. Hvis han blir sprayet, bland sammen en teskje oppvaskmiddel, en fjerde en kopp natron og en liter hydrogenperoksidløsning (men sørg for at det ikke er mer enn tre prosent). Påfør blandingen på hundens frakk og la den sitte i fem minutter. Vask hunden av godt etterpå.

Nå som du er i stand til å se hva slags arbeid som går inn i å jobbe med hunder, bør du ha en bedre ide om hvordan du skal ta vare på din. Selv om du bare tenker på å få en hund, bør du nå vite hva du skal gjøre når du får en. Ta godt vare på din hund venn og det vil ta vare på familien din!