Utmerket Informasjon Om å Velge Og Eie En Hund

Dyrehunder

Tenker du på å få deg en hund? Noen mennesker har en tendens til å føle seg overveldet når det gjelder en hundeeiers ansvar. Tanken på en hund som alltid vil oppføre seg dårlig, krysser noen menneskers sinn. Følgende informasjon gir deg mange tips for å trene hunden din riktig.

Helt likt folk nød stamgjest årlig physicals, hundene nød det likt ting. Tydelig, hundene dont ‘ snakke, så den kan hard å regne ut når de ‘ har problemer med deres ben eller tenner. Får din hunden avkrysset opp opp på årlig ville tillate du å vite hvis der er alle problemer.

Hold medisiner ute av labben rekkevidde. Din hunden kunne har en hjertet anfall eller en anfall hvis den svelger noe piller. Du burde henvende seg til din vet rett fjerne hvis din hunden svelger noe medication.

Varme sommerdager er vanskeligere for hunder å håndtere enn mennesker. Alltid sørge for at kjæledyret har nok vann til å drikke. Gi dem en skyggelagt området for å hvile hvis de skal være ute i lengre tid. Og, hvis din hunden begynner fungere i en ualminnelig måte, ringe det veterinarian. Heteslag kan være dødelig, så det er viktig å få medisinsk behandling så snart som mulig.

Din livsstil bør være en avgjørende faktor i hunderase som du velger. For eksempel, joggere kanskje ønske hundene det kanne løpe jevnsides med seg, istedet for en leketøy rase det kan ikke. Hvis du er en homebody, en liten hunden det lounger i nærheten en meget er en fint anfall. Oppdagelse en hunden det passer til din personligheten ville lage begge to av du glade.

Snakke med din vet om beløpet av næringen du burde være mate din hunden hver dag. Stund noe individer gir deres hundene næringen av fulgte pakken, en gang imellom disse retningslinjene er upassende til deres hunden. Anmode din vet hva retten Meal plan er til deres hunden.

Hold hundens tenner i tuppen tips tilstand. Akkurat som mennesker kan en hund lide av tannpine, tannkjøttsykdom og til og med tanntap. Regelmessig børsting vil sikre at tennene og tannkjøttet holder seg sunne og sterke. Uten regelmessig børsting er det anslått at tannsykdom vil påvirke opptil 80% av hundene ved tre års alder. I tillegg til tannrengjøring av en veterinær, må du passe på at du pusser hundens tenner regelmessig.

Lær hunden din å bli opplært, selv om du ikke har tenkt å bruke mye tid på spesielle triks. En hund må forstå hjemmets grunnleggende hierarki og bør være forberedt på å lytte og lære gjennom hele sitt liv. Øv på det grunnleggende som «sitte» og «ned» i begynnelsen og introdusere noe nytt innimellom.

Å være kjæledyrseier kommer med mye ansvar. Du kan faktisk føle at du jobber hardere med å ta vare på kjæledyret ditt enn du gjør på din vanlige jobb! Gjennom denne artikkelen kan det være lettere å erobre hundeproblemer. Implementer disse tipsene, og din oppgave med å eie et kjæledyr vil snart føles forenklet!